Suomalainen metallipakkauksien osaaja

 

Emballator Metalpak Oy on perustettu vuonna 1983 ja se siirtyi Kiilto Oy:n omistukseen vuonna 1986. Kesäkuussa 2017 yrityksen omistus siirtyi ruotsalaiselle Emballator Metal Groupille.

Yrityksen toimipaikka on Lempäälän Sääksjärvellä.

Emballator Metalpak Oy tuottaa asiakkaan tarpeisiin ja tuotteiden käyttötarkoituksiin sopivat kustannustehokkaat pakkausratkaisut sarjasuuruudesta riippumatta.

Kaikki metallipakkaukset voidaan väripainattaa.

Jo kohtuullisen alhaisillakin sarjasuuruuksilla voidaan toteuttaa tilaajakohtaisia, erottuvia ja korkealaatuisia painatusratkaisuja. Pakkaukset voidaan valmistaa ulkoasultaan standardisti valkolakattuina, asiakkaan tunnusväri- ja/tai logopainettuina sekä tuotekohtaisesti painettuina.

Emballator Metalpak Oy:n tuotetarjontaa ja toimintatapoja kehitettäessä pakkaavan teollisuuden tuntemus ja tarpeet ovat olleet suunnannäyttäjinä. Tämä näkyy mm. korkeana asiakastyytyväisyytenä ja pitkäaikaisina asiakassuhteina.

"Se pidetään, mikä luvataan."

Emballator Metalpakilla on yhteistyökumppaneinaan nykyaikaisia painotekniikoita käyttäviä painotaloja. Yhteistyökumppaneiden tuotantokapasiteetit varmistavat sovitut toimitusajat kaikissa kuormitustilanteissa.